Innovative løsninger med udgangspunkt i opgaven – uafhængigt af robotleverandør.

Robotteknologi er én af Technicons stærkeste spidskompetencer og ofte et centralt omdrejningspunkt i vore automationsløsninger. Vi kombinerer den nyeste teknologi med en innovativ tankegang, som muliggør automation hvor det tidligere ikke har været økonomisk rentabelt eller fysisk muligt. Uanset om ønsket er en kollaborativ og avanceret medhjælper eller en heavy duty 24/7 slider, så udvikler og bygger vi driftsoptimerende løsninger.

Vi vælger altid robot med udgangspunkt i opgavens optimale løsning og aldrig ud fra tilhørsforhold til bestemte leverandører – men dog altid gerne med hensyntagen til kundens foretrukne fabrikat.

Technicon er first mover indenfor fleksibel automation og bidrager sammen med uddannelses- og forskningsinstitutioner via nationale og internationale projekter til udvikling og implementering af den nyeste teknologi. Den seneste viden og metode fra aller øverste hylde er derfor tilgængelig for kunden, når vi tilbyder rådgivning og specifikke løsninger.

Et eksempel: Flexpalletizer – plug´n play palletering og de-palletering.

Technicons Flexpalletizer er en standard løsning til palletering og de-palletering. Flexpalletiseren er utrolig alsidig og fleksibel i forhold til emnetyper og størrelser, placering, pakkemønstre samt plukke og afleverings steder. Såfremt hastigheden eller emnerne kræver det, er Flexpalletizeren forberedt for montering af scannere som danner en sikkerhedszone omkring arbejdsområdet.

Flexpalletizer fordele:

  • Kompakt og flytbar – fylder som en EUR palle og flyttes som en EUR palle.
  • Nem opsætning og hurtig indkøring, gør det selv eller køb en pakkeløsning.
  • Lasermarkering af palleposition.
  • Højdejusterbart bånd, tilpasses faste ind/ud linier og positioner emner.
  • Dedikeret HMI, mulighed for simpel og/eller individuel brugerflade.
  • Forberedt for montage af sikkerhedsscannere.
  • Standard produkt, gennemprøvet teknik og kvalitetskomponenter.

Robottilbehør:

– plug´n play automation

Technicon er forhandler af canadiske Robotiq. Robotiq´s produktprogram omfatter elektriske gribere, force torque sensorer og vision systemer – alt sammen i høj kvalitet og med en brugervenlighed, som retfærdiggør begrebet ”plug´n play automation”. Robotiq produkterne er fuldt integreret i Universal Robots polyscope styresystem og betjenes intuitivt via UR Teach Pendanten. Produkterne kan monteres sammen og udgør sammenlagt en komplet pakke til en stort spænd af forskelligartede opgaver.

Kontakt Technicon for yderligere information og tilbud.

Robotiq gribere:

Type 2F-85 og 2F-140

Fleksible gribere med fuld kontrol over slaglængde,gribekraft,hastighed og position samt mulighed for indvendig og udvendigt greb. Håndterer et stort spænd af forskellige emnetyper faste eller skrøbelige og uanset form og vægt.

Se infomateriale med demovideo og specifikationer her

Robotiq Force Torque sensor:

Type FTS 300

Udvidet måleområde og præcision I forhold til robottens indbyggede sensor. Perfekt til komplicerede og delikate bevægelser, vægtkontrol, polering, montage + den geniale ”Path recording” , tryk record og før robotten i den ønskede bane hvorefter banen efterfølgende kan afspilles igen og igen. Perfekt til limning, fugning polering mm

Se infomateriale med demovideo og specifikationer her

Robotiq Wrist Camera vision:

Type RWC

Vision system med markedets hurtigste setup, passer direkte på UR robotten. Opsætning og brugerflade direkte via UR robottens Teach Pendant. Perfekt til pick´n place opgaver.

Se infomateriale med demovideo og specifikationer her

Standard og specialudviklede produkter:

Technicon producerer alle former for standard og specialudviklede produkter til opbygning af fleksible og modulære robotløsninger med høj kvalitet og funktionalitet.