SUPPORT

Generel support information og support muligheder

Serviceafdelingen har været med helt fra starten, da Universal Robots sendte deres første robotter på markedet og er absolut førende når det kommer til
programmering og servicering af UR. Vi deler også gerne ud af vores ekspertise og afholder kurser i Universal Robots – bl.a. vores standard intensive 1 dags basisforløb og kundetilpassede specialkurser med udgangspunkt i egne installationer.

Gennem erfaring og kurser er vi i dag indvidere i stand til at servicere en lang række robottyper – eksempelvis ABB, Fanuc, Denso mv.

Vores kompetente serviceafdeling består af et håndplukket team af programmører, automatik-teknikere og -teknologer og elektronik ingeniører,
som tilsammen er i stand til at supportere og servicere specialmaskiner og robotinstallationer næsten uanset fabrikat og type.

Serviceafdelingen kan tilbyde en serviceaftale, som sikrer at de aftalte service intervaller overholdes samt tilgang til hurtig assistance efter behov. Desuden kan de fleste maskiner og robotinstallationer monteres med VPN sikret E-modul, så fejl kan identificeres og evt. afhjælpes via fjernsupport, hvilket sparer tid og penge.

Kontakt serviceafdeling på support@technicon.dk
Eller ring +45 6464 5075 og vælg supportafdeling i velkomstmenuen.

Telefonsupport og serviceudkald faktureres billigst efter regning.